12.7.2010

Lontoostapäivää!

Käytiin poikaystävän kanssa Lontoossa viikon pyrähdyksellä, upea reissu! Ehdittiin nähdä kaikki Lontoon perusnähtävyydet, käydä Jack the Ripper-tourilla, musikaalissa ja sitten käveltiin, käveltiin, käveltiin. Kilometrejä kertyi ekana päivänä 15,5; sitten 9,9, kolmantena 14,71 ja neljäntenä 19,6 km. Sitten iski turistiväsy ja seuraavana saatiin kasaan vain 5,6 ja röhnättiin hotellissa. Vikana päivänä sentään plakkariin kertyi vielä 15,7 km, joten jalat oli aika jökissä kun pääsi vihdoin kotiin (koska tämä älypäähän ei lomalla venyttele, jos ei kerran arkenakaan).

Vaikka kaupunki oli upea ja siellä oli hirveästi nähtävää, tykkäsin silti kaikista eniten Lontoon ja lähiseudun puistoista..

hautausmaista (yes, creepy - I know)
ja tietty erilaisista eläimistä :)

Olihan siellä Buckingham Palacen edessä joku vahdinvaihtokin, mutta sen lisäksi siellä oli...

Heppoja! Paljon ihania heppoja! Tässä kuvassa on jotain ihanan söpöä kun tuo pikkutyttö haluaa taputtaa aluetta vahtinutta hevosta.


Ennen kaikkea jään kuitenkin ikävöimään Pret A Manger -ketjua, jossa kaikki ruoat tehdään lähellä tuotetuista raaka-aineista ilman lisäaineita, saman päivän aikana. Käytettiin ketjun eri pisteitä melkein joka aamu- ja välipalalla ja näitä kuivattuja mangosiivuja piti roudata jopa matkalaukussa kotiin kun olivat niin nameja. Ärsyttää, että melkein kaikessa suomalaisessa kuivahedelmässä on käytetty rikkidioksidia. Eron todella maistoi, vaikka siivut vähän ulkonäöllisesti ja säilyvyyden osalta kärsivätkin. Tällaista myös meille!

Ei kommentteja: