15.2.2010

Venlat

Jotain kivaakin sentään liikuntarintamalla, jahka mieli piristyy vähäsen ja kroppakin palautuu. Nimittäin hyvä ystäväni pyysi mukaansa heidän Venla-joukkueeseen, eli tiedän mitä teen 19.–20.6.2010 - meen Hyvinkäälle :D Tämän vuoden Jukolasta on enemmän täällä.

Nyt pitäis ehkä uskaltaa korttelisuunnistukseen, että pääsis vähän kertaamaan viime kesän oppeja. Ehkä eniten hirvittää nuo matkat, minähän oon pääsääntöisesti vain niitä 3,5 - 4 km ratoja suunnistellut ja tuolla lyhyin on 4,7 km - pitänee siis treeneissäkin uskaltaa niille vähän pidemmille radoille... Ja ehkä joku ystävällinen sielu opettaa mua lukemaan karttaakin, niin kyllä se sitten hyvin sujuu.

Onneksi, onneksi, onneksi joukkue on mukana hymy suupielissä ja kokemuksen vuoksi, tavoitteena tähdätä reilun yhdeksänsadan joukkueen keskeltä sinne 8-alkuisiin tuloslistasijoituksiin (enkä nyt tarkoita sijaa 8. tai 80. jne.) .

Jee!

3 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalta kokemukselta. Onnea matkaan!

Suvi kirjoitti...

Jee! Hyvinkäällä nähdään.:) Muista, että noista matkoista aika pitkä osa on opastettua siirtymää. Eli metsäosuus ei ole yhtä pitkä kuin ilmoitettu osuuden pituus. Toisaalta esim. viime vuonna hieman ahdisti, kun oli tulossa vaihtoon ja viitoituksen alettua joku huusi, että kilometri vielä...:D

Juliana kirjoitti...

Kiitos tsempistä - oon tässä miettinyt, että mä kyllä sanon pyydettäessä joo joihinkin juttuihin vähän liian helposti ;) Nyt alkaa jo ihan kohtalainen ahistus nousta, mutta nyt on ainakin pakko treenata, treenata, treenata..