11.8.2011

Agilitytreenit

Kolmas kerta pentuagilitykurssilla, olihan taas hurjan kivaa! Kahdella aiemmalla kerralla tutustuttiin putkeen, pussiin, hyppyesteisiin (matalina), A-esteeseen, pöytään ja niihin pujottelutikkuihin sekä renkaaseen, joista ainoana Adalle päänvaivaa tuotti rengas, siitä kun olisi ollut kiva mennä alta tai sivusta :) Tänään vuorossa oli puomi, missä meidän sählä iloisesti pyllähti toisella kokeilemalla puomilta, takajalat ei vain pysyneet etujalkojen linjalla. Katsoin videon hidastettuna, koiralla heiluu häntä koko ajan ja laskeutumisen jälkeen se pyrkii heti uudelleen puomille. No harm done :)

Sitten tehtiinkin lopputunti pienimuotoista rataa, ensin ihan suoralla linjalla putki, este ja putki ja sitten putkia pyöristäen että saatiin sellainen putki - este - putki - este -putki kombo. Siinä piti tehdä valssiohjaus eli niin, että vaihdetaan kesken kaiken ohjauskättä koiran suuntaisesti. Tässä videota meidän suorituksesta. Ihan hyvin meni, paitsi tullessa siihen takaputkeen se törmäsi putken reunaan, mä toin sen väärää linjaa. Mutta olin tosi tyytyväinen siitä, miten se tykkäsi tehdä ja irtosi aika itsenäisesti tekemään.



Olis videota viimeisestä radastakin, mutta siinä meni kaikki pieleen, Ada väsyi ihan selvästi eikä enää keskittynyt. Mutta innoissamme jäämme odottelemaan, että neiti täyttää vuoden niin päästään lisää agilityhommailemaan :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan vauhdikasta ja iloista agimenoa teillä molemmilla!
t. Ilonen

Sanna R kirjoitti...

:) Hienostihan se menee. Nähdään teidät vielä radoilla. :)