7.2.2011

Meille muutti koira!

Yllätys!

Kävimme tänään hakemassa pienen lyhytkarvaisen collienpennun Adan kotiin. Olo on niin onnellinen, että huimaa! Itse olen unelmoinut koirasta siitä lähtien kun lähdin opiskelemaan ja Jiin kanssa yhdessäkin ollaan puhuttu koirasta jo siitä lähtien kun muutettiin yhteen. Ja tää kaveri on ihana!

Ada vähän jännitti automatkalla, onneksi ei tarvinut ajaa pitkään kun vartissa oltiin jo uuden kodin kohdalla. Ekat 15 min oli myös vähän jännää asuntoon tutustumista, mutta sitten yhtäkkiä kuin joku olisi vääntänyt jostain vivusta koira keksi että ahaa, täällä nyt sitten ollaan. Uudet äänet kyllä huomataan, mutta häntä heiluen mennään ja lelutkin alkoivat kiinnostaa. Kasvattajalta mukaan saatu pehmovinku on näemmä selvä suosikki ainakin tällä hetkellä :)

Nyt koira ehti jo uuvahtaa hetkeksi, minäkin maltan vääntää tämän postauksen :) Tässä ensimmäiset tunnelmat illalta, ottohetkellä siis ollaan oltu noin 40 minuuttia kotona.

6 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

onpa söpönen!

Saija kirjoitti...

Niin herttainen! <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan suloinen! Kl

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan toimeliaan oloinen söpöläinen!
Ilonen

RiXa kirjoitti...

<3 R&P

Juliana kirjoitti...

Kiitos kaikille, on tuo vaan niin kertakaikkisen hellyyttävä. Ihanat pikkutassut, pikkukorvat, pikkumasu ja pikkupikkutuhina :)