2.3.2010

Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista...

No ei sentään sinistä ja punaista tällä kertaa, mutta vihreän eri sävyjä tuli eteiseen entisen kullan tilalle. Liekö alitajunnassa ollut kevään vihreyden kaipuuta jo, ihan intuitiivisesti ne värit vaan Prismassa käydessäni valitsin (ja sen jälkeen onkin tullut kolme päivää ravattua hakemassa sieltä uutta ja taas uutta purkkia, onneksi se on sunnuntaisinkin auki). Tänään enää viimeiset tasoitukset ja sitten (maalaus)urakka on ohi. En ymmärrä, miksi sekin piti kaiken tän muun siivouksen päälle vielä ottaa - aika uuvuttavaahan se onkin, kun yksin tekee ja seinäalaa on isosti. En ole jaksanut savateen, mutta kyllä telalla rullailu käy koko kroppaan kuntoilusta sekin.

Muuten siivousprojekti on melkein päätöksessä, huonekalut ovat vaihtaneet paikkoja ja tavaraa lähti lauantaina kierrätyskeskukseen koko takakontillinen ja eilen kaatopaikalle. Olin iloinen, että sitä tavaraa ei oikeastaan kaatikselle ollut ihan kamalan paljon, muutama huonokuntoinen ja purettu IKEA-pöytä ja taso, vanhoja listanpätkiä sekä elektroniikkaromua ja ongelmajätettä. Saunankin olen ehtinyt pestä tässä välissä, vielä pitäisi järjestellä vikat paperit, ruokailutilan hyllykkö ja imuroida ja pestä lattiat. Sitten kevätsiivous saa olla done - ja nyt kun olen itse puunannut, maalannut, järjestänyt, hinkannut ja touhunnut hiki hatussa oletan, että kevät tekee oman osansa ASAP niin että pääsen juoksemaan lumettomille teille.

Olo on edelleen valju, viime viikolla enteili jopa flunssaa. Aion käydä tsekkaamassa hemoglobiinini, ei tämmöinen väsy vaan ole enää normaalia. Pöh. Pitäisiköhän aloittaa rautakuuri jo etukäteen?

2 kommenttia:

RiXa kirjoitti...

Pitäisi.

Juliana kirjoitti...

Sitä se lääkärikin sanoi :) Vaikka oli se hemoglobiini yllättävän korkealla, noin niinku meikäläisen tasoihin verrattuna.