15.3.2010

Sauna

Pakkanen jatkuu. Ratsastustunnit ulkona. En tykkää enää. Hrrr.

No, plussaa on se, että kun tein tuon perusteellisen siivousoperazionen niin sauna vapautui romuvaraston ominaisuudestaan takaisin oikeaan käyttötarkoitukseensa. Jopa pesin sen mäntysuovalla ja nyt raikkaassa saunassa on kiva käydä - bongasin nyt, että kiukaassa voi säätää sitä toivottua lämpötilaa, joten saan semmoiset lempeät 50-60 asteen löylyt, jossa itse viihdyn parhaiten (kirjan kanssa kun ei voi pötköttää oikein kuumemmassa, kun alkaa jo hiota). En tiedä olisinko joku vaihdokas, kun ei suomalaista saunojaa musta saa millään..

Mutta ihanaa oli se, että kun perhe kävi viikonloppuna kuuntelemassa meidän kuoron keikan (ja luonnollisesti ihastelemassa mun uutta, puhtoista ja siistiä kotia joka myös näyttää nyt kodilta, eikä epämääräiseltä kasalta kamaa asunnossa X), sain ihanan yllätyksen, saunatarvikkeita!

Paketissa oli saunatuoksua, valmiiksi pestyt ja _silitetyt_ laudeliinat (upeaa, äiti!) sekä aivan huikea saunatyyny. Oli pakko kokeilla heti :) Mun roomalainen saunakylpylätunnelma oli ihan katossa, joten kiitoskiitoskiitos koko perheelle!

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Niin ja jos lämpötila on paljon yli 60 astetta, alkaa sivut irrota kirjoista ku se liima lämpiää liikaa..

Juliana kirjoitti...

Erittäin totta! Kiva, etten oo ainoo pölhöpää, joka on testaillut kirja-sauna comboa ;)

Suvi kirjoitti...

Luet saunassa?-) Enpä ole moiseen harrastukseen ennen törmännyt.