20.8.2010

Kramppaa

Se vielä tämän viikon uinneista, että molemmilla kerroilla on jalkapohjissa on vähän tuntunut ikävää kramppailua, joka melkein on yltynyt suonenvedoksi asti. Lientynyt kyllä kun on vähän aikaa kävellyt matalassa päässä, mutta jotenkin uidessa ei kyllä haluaisi tuollaista ollenkaan - sen verran karmeita juttuja uimareiden suonenvedoista on kuultu!

Onko nyt siis kyse siitä, että olen juonut huonosti (ihan mahdollista esim. eilen jolloin oli kokousta kokouksen perään ja sitten pyöräilyä ja kävelyä ennen tuota uimakeikkaa), että balleriinoilla kävely todella on kamalan huono juttu jaloille vai että magnesiumit ja muut kivennäiset puuttuu? Viimeistä vaihtoehtoa ajatellen päätin aloittaa magnesiuminlisän syömisen, mutta kun se vihulainen sotkee raudan imeytymistä niin täytyy koittaa löytää päivästä joku hetki jolloin ne ei olisi samaan aikaan systeemissä. Tää rautakuuri on myös huikea maidon juonnin kannalta, koska kalsium samoin kuin magnesium estää tuota raudan imeytymistä ja pitää pitää vähintään parin tunnin tauot välissä kun on rautaa ottanut.

Pitää seurailla tuota kramppailua, josko asettuisi. Tai sitten alan käyttämään töissäkin niitä Vibram FiveFingereitä, joista en ole juttua vielä älynnytkään kirjoittaa (ne hiertävät, joten olen suhtautunut vähän nihkeästi toistaiseksi).

2 kommenttia:

Rooibos kirjoitti...

Ballerinat on jaloille tosi huonot, itsellä tulee kaikista tasapohjaisista kengistä nykyään kantapäät tosi kipeiksi. Ja varmaan se magnesium auttais kanssa.

Juliana kirjoitti...

Ilmeisesti ne ballerinat sitten on osasyypää, pitänee ottaa ensi viikolle kunnon kengät käsittelyyn. Balleriinat vaan ovat olleet nopea ja näppärä vaihtoehto napata mukaan pyöränlaukkuun. Mutta sen verran ikävää tuo nykiminen uidessa, että saa nyt mahtua kunnon kengätkin. Ja magnesiuminotollekin on löytynyt oma kolo, joten toivottavasti tää tästä :)