18.8.2010

Pyöräilyä ja uintia

Työmatkapyöräily on ottanut kipinää ja olen jaksanut polkea melkein joka päivä töihin, myös tänään vaikka satoi. Matka ei ole oikeastaan tuntunut kovinkaan paljon helpommalta, mutta matkan tuttuus helpottaa sentään jonkin verran, tietää ettei mäki jatku ikuisuuksiin ja että tässä kohtaa kannattaa mennä vähän matalammalla vaihteella. Viikonlopun jälkeen pyöräily oli selvästi kevyempää, ilmeisesti en osaa vielä syödä tarpeeksi hyvin, että energiat täyttyisivät oikealla tavalla tähän päivittäiseen liikuntaan.

Töissä on onneksi hyvät suihkut ja myös erittäin näppärä kuivauskaappi vaatteille, joka ainakin pelasti tänään kun läpimärkänä tallustelin töihin. Lähtiessä oli kiva saada kuivaa päälle.

Lisäksi käytiin eilen Jiin kanssa uimassa, vedin ehkä noin puoli kilometriä rintauinnilla ja sekin tuntui aika paljolta. Ilmeisesti mennään huomenna taas, joten eiköhän sekin ala helpottua. Ollaan ilmoittauduttu kuukauden päästä alkavalle lyhyelle rintauinnin tekniikkakurssille, joten ehkä tuo tekniikkakin siitä hioutuu.

Lisäksi ratsastuksenopettaja kannusti tänään osallistumaan Suomen Ratsastajainliiton kuntoremonttikisaan, missä testataan lihaskunnon ja venyvyyden kehittymistä puolen vuoden aikana. Osallistun, jos kehtaan mennä opelle näyttämään, miten onneton lihaskunto mulla on. Vaikka tän päiväisen ratsastuksen jälkeen se ei kyllä liene mikään yllätys - mutta siitä lisää joskus toiste. Nyt on pakko mennä nukkumaan, pyöräily väsyttää!

Ei kommentteja: