26.1.2011

Kroolia, toinen otto

Jouduin lähtemään tänään aikaisin töistä taloyhtiön asioiden vuoksi. Kolme varttia eri rapuissa kierrettyäni homma oli siinä ja yhtäkkiä tajusin että kello ei ollut edes kolmea ja mulla oli vapaata. Jii sanoi joskus, että uimahallissa on tosi tyhjää kolmesta neljään, joten päätin mennä ottamaan eilisestä hampaankoloon jäänyttä kroolia niskasta kiinni.

Oli tosi kiva uida kun uimahalli kerrankin oli hiljainen, sain ekaksi 20 minuutiksi ihan oman radan, puoli neljältä alkoi taas tulla enemmän ihmisiä sinnekin. Uin alkuun 200 m pelkkää rintaa ja sitten 200 m selkää kun kerrankin mahtui kunnolla menemään. Tämän jälkeen otin sellaista sekamelskaa, jossa kokeilin joko kroolin potkua tai käsiliikkeitä (hengitys oli vielä liian vaikeaa, joten sen jätin suosiolla väliin) kunnes happi loppui. Yhteensä tuli 1500 m uintia tässä rytäkässä, olin tosi tyytyväinen. Krooli taisi kyllä voittaa tämänkin erän koska hengitys alkoi aina ahdistaa ja sitten meni sompaamiseksi. Mutta sain sentään vähän kiinni käsitekniikasta, tai ainakin siitä että vähän tarttis veden alla kauhoakin, jotta pääsee etenemään.

Ja vesi itsessään tuntui jo ihan kivalta, sekin on työvoitto!

1 kommentti:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Mahtavuutta uida yksin radalla! Ei kai siinä muu auta kuin vain treenata ja treenata kunnes oppii. Hienoa, että vesi tuntui kivalta!