12.1.2011

Taas uimakoulussa

Päätettiin Jiin kanssa osallistua keväällä kokonaiselle perusuintitekniikkakurssille ja eilen päästiin ensimmäistä kertaa pulahtamaan. Enpä kyllä tainnut käydä kertaakaan siinä rintauintikurssin jälkeen itsenäisesti uimassa, mutta nyt on koko kevät sitten ohjelmoitu tällekin lajille :)

Nyt oli selvästi parempi ryhmä kuin syksyn kurssilla ja vaikutti heti alkuun siltä, että päästään aika kivasti etenemään. Aika perusasioita tehtiin aluksi, mutta nyt ei tehty niitä syvän pään hengitysharjoituksia joita etukäteen kammosin ja jotka viimeksi tuntuivat niin kovin vaikealta. Täytyy varmaan itsenäisesti joskus niitä käydä reenaamassa... Sama ope oli kylläkin taas, hauska juttu. Ei ainakaan tartte jännätä sitä ollenkaan. Kivaa oli myös se, että meillä oli 5 henkilölle kaksi rataa käytössä, oli vähän enemmän tilaa uida.

Sekä minä että Jii oltiin tällä kertaa jo selvästi parempia kuin viimeksi ekalla tunnilla, oli kiva huomata että taidot olivat sentään tauosta huolimatta tallella. Eikä vesi tuntunut elementtinä enää yhtään niin äklöltä kuin ennen, ehkä tuohon uimiseenkin sitten voi tottua. Ei musta kyllä ehkä vesipetoa koskaan saa, mutta jos kuntouimarin sitten?

Huomasin uimahallin peilistä, että musta on taas tulossa semmoinen Rubensin nainen. Ei ne kilot itsessään ärsytä, mutta se tietysti ettei vaatteet mahdu enää päälle ja että kunto on laskenut niin älyttömän alas ottaa pattiin. Oltiin viime viikolla lyhyellä lenkillä Jiin kanssa ja olin tosi iloinen, että tehtiin vain semmoinen nelosen kiekka - nyt jo vasen lonkan koukistaja ja oikean jalan nilkka ja polvi huusi hallelujaa ja aerobisen kunnon alhaisuudesta johtuen en päässyt sellaiseen kivaan juoksufiilikseen ollenkaan. Tarttis varmaan tehdä jotain, jos parin kuukauden päästä pitäis juosta joku puolikas... Tai sitten mä vaan vilkuttelen perheelle siellä Berliinissä. Katsotaan nyt miten kunto tästä lähtee kehittymään.

Mutta uitu on, olin tunnin jälkeen sitä mieltä että täähän oli kevyttä. Mutta potkutreeni alkoi illan mittaan hiljalleen hiipiä jalan lihaksiin (varsinkin takareisiin), jotka jäykistyivät iloisesti. Voi ainakin sanoa tehneensä :)

2 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Tsemppiä uintitreeneihin. 5 henkeä kahdela radalla kuulostaa just kivalta!

Kyllä uintiinkin voi tottua, usko pois!

Juliana kirjoitti...

Kiitos :) Ajateltiin käydä aina kerran viikossa tuossa välissä omissa treeneissä, josko sitä tottuisi!