1.5.2010

Lähtö

Huomisaamuna koittaa lähtö, pöh. Tavallaan oon ihan kypsä lopettamaan löysäilyn, yllättävän nopeasti siihen kyllästyykin (vaikka etukäteen aina luulisi, että sitä kyllä jaksaa vaikka kuinka ja kauan, mutta ei). Ja silti on ihanaa olla vaan täällä 8000 kilometrin päässä, kaukana arjesta ja mistään pikkukiusoista ja harmeista. Ei tarvitse miettiä elämää mullistavia päätöksiä jne jne jne.

Kivaa on ollut, vaikka flunssa on vaivannutkin. Ei onneksi niin paljon, että olo olisi superkurja - yskä vaan on paha ja nuha on viime päivinä hiipinyt päälle. Toivon, että huomisia lentoja ajatellen korvakäytävät olisivat kuitenkin auki tai laskeutumisista tulee jotain tosi jännää...


Kaikki ei ole yhtään pahoillaan, että lähdetään. Tämäkin kurre oli kovasti sitä mieltä, että oltais voitu häipyä paikalta NYT. Kaikki karvat pörrössä, mielessä pyöri vain ne kaikki tarinat niistä tappajaoravista, jotka purevat sormet irti ja mitä vielä. Onneksi tyytyi vain säksättämään meille puusta kunnes älyttiin häipyä sen reviiriltä.


Kyllä se tästä. Ihana loma, moikkamoi Florida! Ja tietysti terve Suomi ja suloinen toukokuu!

2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Hurjan hieno lokkikuva!

Tiesitkö muuten, että Pennejä taivaasta -kirjasta on ilmeisesti tullut uusi painos. Kaveri oli ainakin löytänyt sen Akateemisesta.

Juliana kirjoitti...

Jaahas, pitääkin mennä metsästämään se oitis :D Kiitos tiedosta!