30.4.2010

Good friends are worth gold

Olen tehnyt tänään pitkälti "ei mitään", tuijottanut merta (joka on vihdoin tyyni) ja pohtinut syntyjä syviä (mieli taas ei ole niin tyyni), luonut uusia maailmoita ja (ilmeisesti) polttanut poskipääni. Taas kerran :) Valkonaama ei vaan opi.

Käytiin katsastamassa äsken juuri toinen ranta vähän kauempaa rannikolta. Siellä hiekka oli valkoista ja hienojakoista, ihan kuin puuterilla olisi kävellyt. Aurinko laski upeasti ja mekin näpsimme kuvia sen kun kerkesimme, paikalla oli myös useita professionaalimpiakin kuvaajia ottamassa ilmeisesti hääkuvia, koska poseerauksiin sisältyi paljon halaamista ja sylikkäinoloa. Maisemat olivat kyllä kerrassaan upeat!

Kello on täällä kääntynyt vasta osoittamaan iltaa, mutta Suomessa on jo wapunaatto. Se on lisäksi parhaan ystäväni syntymäpäivä - siispä valtaisat onnittelut Turkuun! Tämä taitaa olla jo kolmas tai neljäs vappu poissa Suomesta ja siten kaukana juhlahumusta (puhumattakaan itse juhlakalusta), mutta hyvät ystävät kulkevat kompaktisti mukana maailmallakin. Kiitos kaikille teille, joiden hauskoille tai koskettaville jutuille ja edesottamuksille hymähtelen myös toiselta puolen palloa - olette tärkeitä! Ja tänään siis erityisonnittelut Rixalle, jonka olen tuntenut jo ala-asteelta lähtien ja jonka kanssa olen ehtinyt nähdä ja kokea yhtä jos toista noiden aikojen jälkeen. LYLAS!

2 kommenttia:

RiXa kirjoitti...

=D halaus! kun ehdin vasta nyt tuo lukea... Olet ihana!!!

Juliana kirjoitti...

Eipä kestä <3
:)