27.10.2009

Ajattelin osallistua

... tällaiseen: NaNoWriMo eli (Jenkkilän) kansallinen romaaninkirjoituskuukausi :) Muutkin kansalaisuudet ovat tervetulleita ja ainakin itse aion kirjoittaa kyllä suomeksi. Toisaalta, voisi olla ihan hauskaa kirjoittaa myös englanniksi, kyllä se alkaa jo melkein äidinkielen veroisesti sujua. Silti, ajattelin tehdä kyhäelmäni suomen kielellä.

Pari probleemia:
  1. Marraskuu on ihan kamala kuukausi. Pimeää, kiirettä töissä, tentteihin ja laskareihin pitäisi harjoitella ja kaikkea muutakin on koko ajan ja plaaplaa.
  2. Kisassa ei saa käyttää aiemmin kirjoitettuja materiaaleja. Äääk! Nyt pitäisi käytännössä vetää hatusta joku kokonaan uusi aihe tai sellainen vanha, josta ei ole päätynyt jo perinteiset eka, toka ja vika luku paperille...
Ja silti, mä olen jo pari vuotta miettinyt tuohon (tai johonkin vastaavaan) osallistumista, että saisin kirjoittamisen taas kunnolla käyntiin. Oon ajatellut yhdistää tämän aamuheräämisiin - eli jos pystyisin, heräisin aamulla esim. klo 5 ja kirjoittaisin pari tuntia ja menisin sitten töihin. Oon tuon savaten kanssa huomannut, että aamuaika on ihmeellistä, se ei oikein ole mistään pois samalla lailla kuin ilta-aika. Ihmeellistä :)

Ei kommentteja: