4.10.2009

Tip tip tip

Huippuhomma. Heräsin tänään puoli kuudelta outoon, mutta sitkeään ääneen. Vesi tippui jossain vettä vasten. Ulkona oli karsea myrsky, joten ihmettelen edelleen miten senkin läpi kuulin, miten joku tippui vettä vasten jossain sisällä...


Ilmastointihormi ei ilmeisesti kestänyt tuulta ja sadetta yhtä aikaa, vaan alkoi tunkea vettä sisään. Parketillehan se meni, nyt mietitään pitääkö se uusia vai ei. Kliffaa on se, että kun soitin 06.00 huoltoyhtiöön, lupasivat huoltosedän vasta maanantaille, "joskus klo 8 jälkeen". Jäämme jännityksellä seuraamaan tarinan loppua... Parketti on sentään piirun verran parempi nyt kuin yöllä, ehkä sillä on vielä toivoa kuivua about normaaliksi. Tässä väsymys- ja kuntotilassa lattioiden uusiminen ei todellakaan oo sitä, mihin vähät energiani haluaisin suunnata.

2 kommenttia:

Sanna R. kirjoitti...

kaikki lämmöt vaan täysille kämpässä, että saat ylimääräisen kosteuden kuivattua pois - ei ala pöpöt kasvamaan... :)

Juliana kirjoitti...

Huoltosetä kävi sitä katsomassa ja vaikka parketti nyt ilmeisesti on sitten pinnasta pilalla, ei kosteutta ole jäänyt lattialle eikä myöskään seinään. Onneksi! En vaan milläin jaksais puolen neliön vuoksi tehdä koko lattiaremppaa.