28.10.2009

Savaten peruskurssi suoritettu

Tänään sitten vedettiin vikat savate-treenit peruskurssin osalta. Onneksi minimoin jatkon empimiset jo etukäteen ja hankin sitä jatkokurssia jo kolmisen viikkoa takaperin, voin sitten nousta maanantai-aamuna klo 05.45 niin kuin tähänkin asti ainakin melkein joka maanantai ;)

Kun viimeksi esiteltiin molemmat jatkon treenaustavat, cardio ja tehotreeni, tehtiin nyt jo eka kunnon cardio - lämmittelyn jälkeen tasaisella sykkeellä minuutin välein tehtiin joko kasvavaa säkkisarjaa (eli esim. eka kaksi vasenta suoraa, siten 2 vasenta suoraa ja oikea koukku jne.) tai lihaskuntoa. "Työaika", kuten sitä jostain syystä kutsuttiin, oli 45 min, eli alku ja loppuverkoille jäi sitten se vartti - kyllä siinä ihan kivasti ehti säkkiä mätkiäkin. Ei tehty paritreeniä juuri lainkaan, alkulämmittelyksi vaan taas olkapää- ja varvashippaa.

Ehdittiin käydä suorat ja vinot vatsat, suorat ja vinot selät, perinteiset punnerrukset, miljoona erilaista kyykkyä (suorat ja sumot sekä pohjekyykyt ja haaraperussysteemit), vatsa- ja kylkilankut ja mitä vielä. Säkillä sai riehua sydämensä kyllyydestä. Olo oli treenin jälkeen hikinen ja vähän väsynyt, muttei onneksi ihan niin paljon kuin pelkäsin.

Surku fiilis vaan sen vuoksi, että meidän kiva ohjaaja ilmeisesti jatkaa peruskurssin ohjaamista (joka on siis samaan aikaan kuin meidän jatkokurssi), joten pitää taas opetella uuden tyypin tyylit. Silti innolla odottelen maanantaita (saas nähdä tuleeko sinne edes ketään... ;)

Ei kommentteja: