27.5.2009

Hormonit, grh

En sitten nukkunut viime yönä.

Luulin aluksi, että se johtui siitä, että mulla oli tänään presis, jota vähän jännitin (ja joka ei ollut ihan tarkalleen ottaen valmis vielä illalla). Mutta en muista koko yönä miettineeni tai nähneeni painajaisia mistään esitelmöinnistä. Sen sijaan heräsin pätkäisen torkkumisen jälkeen ennen herätyskelloa kauheaan hikikohtaukseen. Ja syke oli miljoona.

Ratsastustunnin jälkeen alaselkä oli älyttömän kipeä. Aluksi mietin, että oonko nyt juossut jotenkin hassusti vai nukkunut vinossa vai mitä. Ennen kuin alkoi yhdistää yön touhut, päivän mittaan kiukutellut ruoansulatus ja selkäkipu. Hormoneistahan tää tietty johtuu, argh. Onneksi yleisen kaavan mukaan huomenna pitäisi silti olla kaiken paremmin :) On se vaan kumma, miten luonto on onnistunut jättämään ihmisille näin karseita fysiologisia ja PMS-oireita. Eipystytajuun.

ps. Päivällä oli päällä toiset uudet Vagabondit. Nää on ihanat. Muttei mitkään kävelykengät. Miten on mahdollista, että ne koon 39 Vagabondin ballerinat hiersi mun varpaat JA kantapäät verille ja nämä samanmerkkiset koon 38 peeptoe-korkkarit lonksuu jalassa? Mutta ihanat ne on silti. Jotenkin tosi naiselliset. Ja sääret näyttää superilta näissä!

Ei kommentteja: