26.5.2009

Pitäisikö...?

Vähän alkoi houkuttaa tehdä tästä juoksusta jotenkin tavoitteellisempaa. Surffatessani Juoksija-lehden sivuilla tajusin, että Suomessa on älyttömästi (!) juoksutapahtumia...

Ekana varmaan pitäisi kokeilla ihan jotain kympin juoksemista, mutta jos on vasta aloittanut, millä aikataululla sitä voi ajatella? En tiedä miksi, mutta jotenkin tuo Hämeenlinnan Linnahölkkä 10.7. kuulostaisi kivalta. Sinne pitää näemmä ilmoittautua 6.7. mennessä, joten olisihan tässä aikaa vielä sitä miettiä... Lysti kustantaisi 15€.

Lauantaina 5.9. olisi myös n. 10 km Lauttasaarijuoksu, joka myöskin maksaisi 15€. Sinne ilmoittautuminenkin olisi vasta paikanpäällä, joten sopisi myöskin mietintään. Ja 6.9. olisi Leppävaaran eCross, jossa voisi käydä 7 km sauvakävelemässä - sen nyt ainakin luulisi sujuvan :)

Jos oikein haluaisi itseään rääkätä niin Espoon rantamaraton olisi 20.9. Siellä voisi juosta puolikkaan. Mutta oikeasti, jos tässä on vain neljä kuukautta aikaa, en tiedä onko se järjellistä lainkaan?? Ja ilmoittautuminenkin maksaa maltaita (!!!), jos 30.6. mennessä ilmoittautuisi niin puolikas on 45€ ja 6.9. mennessä 50€. Suolaista! Vaikka niinno - ratsastuksen nykyhinnoilla pääkaupunkiseudulla tuo ei kyllä maksa edes kahta tuntia.

Toisaalta, musta olis ihan kamalan kivaa käväistä suunnistamassa. Sitäkin olisi tarjolla ihan tässä lähellä Espoo-rastien muodossa. Jonkun vaan pitäisi opettaa mut suunnistamaan ennen tuota.

Ei kommentteja: