22.5.2009

Ratsastuksen alkutaipaleelta

Lenkillä käynti selkeästi lisää myös muuta aktiivisuutta (pelottavaa), koskapa käteen tarttui kaappia siivotessa seuraava teos:


Se on Otavan 1994 julkaisema Muistikirja Hevostelua ja sisältää Katriina Viljamaa-Rissasen ihania hevoskuvia sekä omia raapustuksia lähinnä vuosilta 95-96.

Mm. seuraavia kokemuksien kultajyviä on kuulunut ratsastuksen alkutaipaleelleni:

"Mentiin tänään estetunnilla kisatreeniä. Ensin oli pitkä rata ja sitten uusintarata, joka oli meidän minimaneesille aivan liian käntsä. Verkaksi mentiin vapaasti ulkonana ja sisällä minimaalisia ympyröitä ja muita kääntämisharjoituksia. No, radalla piti joka välissä vaihdella laukkoja ja polle oli... öh.. mielenkiintoinen. Uusinnan se meni ihan hyvin."

"Harjoiteltiin katrillia. Ensin verkattiin normaalisti, sitten sillä tavalla, että ratsastettiin rinnakkain. Ohjelma on tässä liitteenä, se on open tekemä. Me ei oikein tajuttu sitä, kun se selitti meille sitä ja meidän tunti kuluikin melkein nauraessa. No, kyllä me vähän sitä rataakin opittiin. Tultiin kävellen hevosten kanssa metsälenkkiä. RATSASTUS ON IHANAA!!!"

Ei kommentteja: