14.9.2009

Menin sitten tilaamaan tämmösen

Kun ratsastuksenopettaja niin kovasti hehkutti. Valitin siis perjantain tunnilla, että miksi ihmeessä en pysty istumaan siellä isossa liikkeessä ja kommentti kuului about näin: "sun vatsalihakset ovat huonossa kunnossa, ne kannattelee sua".

Joten jahka postiluukku kolahtaa, voin alkaa treenata tällä: Humantool. Kivaa, että kerrankin on joku suomalainen innovaatio. Ja kuulemma tehokas: openi on joogannut forever ja silti 20 minuuttiakin tuon kanssa on kuulemma jo raska urakka.

Tosin, en tiedä kehtaako tuon sitten ottaa töihin mukaan. Ehkä mä treenaan vaan kotona?

2 kommenttia:

merimato kirjoitti...

Moi!

Kerropas kokemuksistasi tuon Humantoolin kanssa sitten, kun olet sitä vähän ehtinyt testata. Toi voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto jumppapallolle kotona työtuolin korvikkeena...

Juliana kirjoitti...

Joo. Siis sehän kyllä tulee ihan siihen tavallisen työtuolin päälle, kuulemma voi ihan tavalliselle puupenkillekin laittaa, jos tarpeen.

Ymmärsin, että tuo istuin systeemi on niin kuin pallon päällä, joka voi lähteä siis kallistumaan vähän niin kuin joka suuntaan. Kuvassa näyttäis siltä, että kalleilee vaan eteen-taakse. No, sen näkee sit kun sen saa käsiin ;)