22.9.2009

Tyhmä, ruma, saamaton (ja väsynyt)

Kyllä, syyspäivät ovat täällä taas! Olo on ollut just otsikon mukainen ja yritän kysyä kropaltani koko ajan, että onko se tulossa kipeäksi vai reagoinko tänä vuonna jotenkin poikkeuksellisen vahvasti valon vähenemiseen. Kaikkea kivaa blogijuttuakin olisi, koska positiivistakin on mahtunut näihin päiviin, nyt ei vaan irtoa. Blargh. Menin eilen ysiltä nukkumaan ja yritin herätä kuudelta. Heräsin 7.45. - ja silti väsytti. Älä tule, possuflunssa!

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Et kyllä ole ainakaan kahta ensimmäistä noista otsikon sanoista. Kahta viimeistä voi kai kuka tahansa olla välillä. Nimim. tuttu tunne.

Samuli kirjoitti...

Eikä tuommoisella työ-, opinto- ja harrastusvalikoimalla kyllä kovin saamattomaksikaan voi todeta. Väsyä ja hyvää valikoimaa muitakin ei-niin-positiivisia fiiliksiä on kyllä liikkeellä. Se on kai tää syksy...

RiXa kirjoitti...

Kirkasvalo hoitoa kannattaa oiekasti miettiä heräämisvalon ohella, itse sain ainkin viime talvena sitä mega-avun 13 tunnin yöuni tarpeeseen.

Isosti jaksamista!

Juliana kirjoitti...

Kiitos tsempistä - kyllä tää tästä taas, tänään oli jo vähän valoisampaa. Paljolti siksi, että jätin savaten aamulla väliin ja ehdin viettää kunnon löllyttelyaamun ennen (iik) hammaslääkäriä ja töihin sinkoamista. Ja luentoa ja ratsastusta ;)

En tiedä pitäiskö ottaa tuo kirkasvalo ihan tänne töihin, tulisko sitä käytettyä enemmän sit? Tää satulatuoli on ainakin ollut tosi hyvä töissä, täällähän sitä useinmiten istuukin.