12.8.2009

Hmm...

Eka työviikko otti näemmä tosi koville, ja sama juttu jatkuu. Oon nyt värkännyt kahtena vähäunisena yönä epätoivon vimmalla ja koittanut raapia kasaan tekemättömiä hommiani, joiden deadlinet paukkuivat aikoja sitten - koskakohan oppisi tekemään kaiken ei vain ajallaan vaan jopa ihan ajoissa?

No, päivän komiikka sentään tuli vastaan tänä aamuna jääkaapissa. Halusin leipoa perjantaina muffinsseja ja luulin, ettei mulla ole muffinssivuokia kotona. Kipaisin kauppaan niitä ostamaan ja purin sitten tavarat kauppakassista. Enkä löytänyt niitä just ostamiani vuokia sitten mistään, vaikka etsin kissojen ja koirien kanssa. Sattumoisin samassa etsinnässä löytyi kyllä vanhoja vuokia ja tein tyytyväisenä muffinssit sitten niihin.

Oon kyllä avannut jääkaapin tässä välissä, mutta vasta nyt väsyneet aivot yhdisti, että tää näky ei ehkä ollut ihan niin kuin piti. Ja tuli hyvät naurut!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hehee, tämä voisi olla myös meiltä. Tuttua on tommoinen väsynyt sählääminen.. Mitä muffinsseja muuten leivoit?

Juliana kirjoitti...

Sain kavereilta sellaisen kirjan kun "Hyvänolon herkut" - siinä oli kaikkia ihania muffinssireseptejä. Vaan kun sitten tämän episodin lisäksi unohdin kaikki tarvittavat aineet niihin, tein ihan "tavallisia" vadelmamuffinsseja :) Eipä sillä, hyviä kyllä olivat.