15.8.2009

Housukoko

Oho.

Olen enemmän farkkuihminen, enkä ole ainakaan puoleen vuoteen pitänyt suoria housuja jalassa. Vaikka painoa on pudonnut, en jotenkin ole nähnyt, että se olisi alkanut poistumaan jaloista. Yllätys olikin siis suuri, kun aamun töihinmenokiireessä yritin kaivaa jotain siistimpää jalkaan ja huomasin, että nää housuthan on liian isot! Onneksi kaapista löytyi toisetkin, jotka olivat myös isot, mutta vyöllä sai hirtettyä kiinni sentään jonkun näköiseksi.


Ja vaikka kuvassa onkin vyötärönauhaa vaan niin kyllä ne housut olivat selvästi väljät muualtakin, ennen kaikkea takapuolen kohdalta. Reitten kapenemista odotellessa ;)

Vaan sai tietysti jo näkyäkin, punnitsin tänään taas pitkästä aikaa itseni ja totesin, että viime vuoden kesäkuusta painoa on lähtenyt jo -9 kg. Jei!

2 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Vau, onpa hienoa, että housut pyörii jaloissa!

Juliana kirjoitti...

Joo, kyllä tuntui kuule hyvältä, kun huomasin! Liikunta on ihmeellinen juttu, kun voi näemmä alkaa syödä melkein mitä vaan ja silti vaan pienenee. No, tosiasia on kyllä enemmänkin se, ettei rankan lenksun jälkeen tee oikein mieli syödä pelkkää mässyä, tulee paha olo.