3.8.2009

Mitähän menin tekemään?

Laitoin Facebookkiin jo, mutta täälläkin ehkä hyvä mainita. Kesäenergioissani yritin etsiä siis itselleni jotain kivaa kuntoilulajia, jossa tulisi tehtyä lihaskuntoa ja joka vaatisi riittävästi keskittymiskykyä, että tarjoaisi ainakin muutaman stressittömän hetken viikossa. Koska en juuri itämaisista uskonnoista perusta, karsiutuivat miettimäni tai chit, joogat ja kung fut pois heti kättelyssä. No, sitten bongasin lajin nimeltä savate, josta en ollut ikinä kuullutkaan mutta pienen kaveripiirigallupin jälkeen huomasin kahden kaverini kyllä kuulleen - ja innostuneen. Se on ranskalaista potkunyrkkeilyä - ainoa täysin eurooppalainen kamppailulaji ja ns. rituaalivapaa.

Sen verran järki jo takoi päässä, että jos syksylle pitää samaan viikkoon mahduttaa kuoro, suunnistus (no, ei sitä ole kuin lokakuulle), kaksi ratsastustuntia ja mahdollinen vuokratunti vielä päälle sekä jotain opiskelujakin ja kavereitakin olis tosi kiva nähdä (plus tietty pitäis tehdä ne työt, jotka turvaa elannon :), niin illat alkavatkin olla jo aika hyvin ohjelmoidut. Savatea ei ollut tarjolla aamuisin, joten jätin sen ajatuksen sitten vähän pettyneenä syrjään.

Ennen kuin bongasin, että hei - kuntosavatea (eli ei niin tekniikkaan vaan siis kuntoon keskittyvä tunti) on tarjolla myös aamuisin. En tiedä mikä mielenhäiriö tuli, mutta varasin nyt sitten peruskurssin, joka on kahtena aamuna klo 07 alkaen. Ahdistaa jo valmiiksi, mutta ei auta, nyt on jo ilmoittauduttu :) Pitänee siis alkaa kaiken muun hyvän lisäksi myös aamuihmiseksi, kotoa pitäisi lähteä viimeistään 6.20 että ehtii tunnille... O-ou.

Samalla energialla varasin pari kokeiluvuokratuntia sinne uudelle tallille viimeisellä hevosella, jolla siellä vielä oli tilaa. Sillä ei saa mennä kuin maastoon, mutta oikeastaan se on varmaan ihan hyväkin. Voin sitten opetella rauhassa sitä hevosen kanssa yhdessäoloa ja nauttia ihan pelkästä puuhastelusta.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Missä kuntosavate pyörii?

Juliana kirjoitti...

Sörnäisissä, Savate Club Helsingissä. Kuulemma ihan heti siinä kun nousee metrosta ylös.