13.7.2009

I <3 mun tiskikone!!

Tänä aamuna klo 7 tapahtui pienimuotoinen ihme, joka radikaalisti paransi meikäläisen elämänlaatua: tiskikone kytkettiin kiinni piuhoihin. Olen elänyt ilman tiskikonetta nyt yli 9 vuotta, mikä on ihmiselle joka inhoaa tiskausta kuin ruttua aika hemmetin pitkä pätkä. Vaan jotenkin koneen ostaminen oli aina liian iso juttu - vuokrakämppään sitä ei viitsinyt asentaa ja tähän omaan ei saanut aikaiseksi kun (muka) se oli niin hankalaa, kun valmista konepaikkaa ei ollut. No, nyt lomalla tsemppasin ja itse asiassa ostin koneet jo viime viikolla, mutta kun toimitus tapahtui ratsastusputken vuoksi vasta perjantaina klo 16 niin jouduin hetken odottelemaan itse asennusta (sormet aika lailla syyhyten...). Ja tänä aamuna, voi vitsit! Paikalle tuli vielä tosi kiva putkisetä, joka rauhallisesti ilmaan ylimääräisiä kommervenkkeja asensi sen perfectosti. Hyvä Espoon putkipalvelu!

Oon tuijottanut sitä konetta nyt koko päivän ja odottanut, että saisin kasaan sen verran tiskiä, että voisin kokeilla sitä kunnolla. Mikä parasta, illalla oli tulossa vieraita kylään ja sen sijaan, että tälläkin hetkellä (ja vielä piiiiitkään sen jälkeen) tuhertaisin itse niiden parissa, ne sai tungettua osin jo illan aikana noin vain koneeseen ja nyt se hurruttelee siellä itsekseen kun minä teen muuta kivaa. I love it!

EDIT: Aijoo, ja tikit läks nyt vekka, joten huomenna saa suunnistaa ihan just niin kovaa kuin tykkää! Katotaas paljonko pummataan nyt, jos otetaan vauhtia vähän mukaan...

Ei kommentteja: