1.7.2009

Cocoon

Oi että! Välillä sitä törmää vaan johonkin juttuun, joka tuntuu just jetsulleen ihan omalta. Pupulandian Jenni linkkasi blogissaan Cocoon-nimisen ranskalaisduon, jota kävin kuuntelemassa tietysti heti Youtubessa. Ja ihastuin ihan välittömästi! Naisella on niin pehmeän heleä ääni ja tykkään muutenkin tuollaisesta folkahtavasta indie "tyypit ja kitara"-meiningistä.

Mutta morjes - mistään ei saa niiden levyä! Tai siltä ainakin ensihätään vaikutti. No, Myspacesta löytyy kattava kuuntelulista, joten sillä nyt sitten mennään - ja BrittiAmazonista näkyi myös saavan alle £11, mutta oikeasti - onko tää uusien ihastusten käsiin saaminen normaalisti näin mutkikasta?



Tykkään ennen kaikkea duon omista biiseistä, mutta kieltämättä olivat saaneet ihan uutta särmää myös vanhoihin tuttuihin Hey Ya'an ja Kung fu Fightingiin :)

EDIT: Nyt se levy on jo matkalla mulle ;) Ah tätä itsekurin määrää ja syvyyttä!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olihan se ennen Spotifytä. Sieltä löytyy tuokin.. :)

Juliana kirjoitti...

Eiku omistaminen on maailman suola ja mitä vielä ;)

Juliana kirjoitti...

Ja sitä paitsi Spotify ei toimi autossa ja mä haluan Ehdottomasti kuunnella tätä mm. matkalla mökille :D

Tai niin no, tällä hetkellä oikeastaan mä haluaisin kuunnella sitä ihan non-stop.

Unknown kirjoitti...

Spotify onkin lähinnä näppärä uusiin artisteihin tutustumiseen ja vieroitusoireiden vähentämiseen ennenkuin levy(t) on hyppysissä. :)

Se on myöskin hyvä jos on tavoitteena yrittää olla kliksuttamatta taas vaihteeksi yhtä suurtappiota Amazonista/kumppaneilta...

Juliana kirjoitti...

Joo, en oo ihan varma minkä Pandoran laatikon avasin avatessani tuon Amazon tilin...

Samalla vilkuilin jo paria kirjaa, joita oon tässä miettinyt. Aika halvalla lähtisi nekin...