25.6.2009

Oh, baby!

Moi - arvatkaa kuka mä oon??

Tallille syntyi juhannusaattona suloinen tammavarsa! Näin 5 päivän ikäisenä se oli jo hurjan iso (ainakin suhteessa äitiinsä). Varsominen oli sujunut nopeasti ja ilman sen kummempia kommervenkkejä ja varsa vaikutti tosi pirteältä, elämäniloiselta ja uteliaalta.

Ihan kamalan kauas vaavi ei kyllä äidin turvista vielä lähtenyt (mitä nyt pienille ilopukkipyrähdyksille), vaan liimautui pääosin siihen äidin turvallisen kyljen viereen (jossa maitobaari näkyi myös olevan auki ;). Mutta pitipä äitikin aika tiiviisti huolta siitä, että jos tyhmä kuvaaja yritti liian lähelle, se pisti itsensä aika huolella aina varsan ja vaaran väliin. Mikä paparazzisuoja pikkutytöllä :)


Kaikenkaikkiaan hevoslapset ovat kyllä ihan ylisuloisia... *huoh* Ne voi tehdä melkein mitä vaan ja se on söpöä. Oo, nyt se imee - söpöä! Oo, nyt se koittaa ottaa äidistä mallia ja maistelee ruohoa - sö-pö-ä! Oo, nyt se pissaa -sö-... Joo. Katselin kotona otoksia, joita vaavista kalastin ja täytyy sanoa, että livenä tietyt tilanteet on kyllä söpömpiä kun sitten tietokoneruudulla. Jätin ne laittamatta tähän postaukseen ;)

Mutta ei se olisi hullumpaa olla hevosvaavi. Pääsisi tutustumaan luontoon, kokeilemaan välillä vähän koipiaan, äiti olisi koko ajan siinä lähellä. Ja kaikkien mielestä olisit vaan koko ajan ihana! Saisi syödä kun haluaa...

... ja nukkua kun haluaa. Ja äiti valvois sun unta ;)

Ei kommentteja: