23.6.2009

Se puolimara vaan ei päästä otteestaan...

Njoo.

Kunto ei ole noussut vielä ihan niin nousujohteisesti, että uskaltautuisi lähtemään vielä Rantamaratonille. Mutta Ahvenanmaalla juostaan puolikas 25.10. - ehtisikö sitten siihen? Siihen olisi reilut 18 viikkoa, melkein tasan neljä kuukautta. Tai en minä tiedä, kauanko kroppa tarvitsee valmistautuakseen tuollaiselle urakalle? Jos pohjakunto on miinuksen puolella?

Mutta jos jottaisi tavoitteeksi ensin sen Lauttasaarijuoksun 5.9. ja katsoisi sitten 10 km:llä, miten sujuu. Siitä olisi vielä reilu kuukausi aikaa miettiä, jaksavatko jalat kantaa yli puolet pidemmän matkan.

Ahvenanmaa vaan voisi olla ihan mukava pikkumatkakohde muutenkin :)

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ahvenanmaalla käyneenä voin kertoa, että siellä on aika hyvät olosuhteet juosta puolikas. Ei ole liian kuuma varmaankaan ja reitti on aikas tasainen. Yks isompi mäki siinä on. Ja asfalttia koko matka. Muutenkin ihan hauska tapahtuma, aika pieni. Meidän hotellin pastabuffet oli melko jees ja aamupalaakin sai tarpeeks aikasin, kun se juoksuhan lähtee noin klo 9 tms. Suosittelen :)

Juliana kirjoitti...

Oo, kiva kuulla jonkun oikeasti siellä käyneen mielipiteitä - töissä tänään tädit arpoivat, että reitti olisi mäkinen ja mitä vielä :) Ilmeisesti jossain päin Ahvenanmaata riittää myös mäkiä...

Nyt vaan pitäis saada vaan se kunto nousemaan, että kehtaa tuonne ilmoittautua :D

Laura kirjoitti...

Ei muutakun sinne vaan! Oikeesti ei oo mäkinen se reitti. Aika ykstoikkonen siinä mielessä, että juostaan edestakasena lenkkinä.. Muistaakseni niiden nettisivuilla oli niitä pakettitarjouksiakin (matka+majoitus+buffet) jopa..